None
Kim R. Lisø bliver GK Gruppens nye koncernchef.

Kim R. Lisø bliver ny koncernchef i GK Gruppen

Skrevet 19. december 2018 af Redaktionen
Gruppebestyrelsen i GK Gruppen har udpeget Kim R. Lisø (49) som ny koncernchef i GK. Han efterfølger Jon Valen-Sendstad, som går på pension. Lisø tiltræder stillingen den 1. januar 2019.
Redaktionen

– Jeg er virkelig glad for, at Kim R. Lisø har påtaget sig rollen som ny koncernchef. Lisø er en tydelig og kompetent leder og holdspiller med et stærkt kunde-, miljø- og rentabilitetsfokus. Han er en værdsat leder i selskabet, har et solidt værdigrundlag, og jeg er sikker på, at han vil bidrage til at løfte os videre, siger ejer og bestyrelsesformand John-Erik Karlsen.

Lisø er uddannet civilingeniør fra Narvik inden for integreret bygningsteknologi og har en doktorgrad i bygnings- og materialeteknologi fra Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet (NTNU) med effekter af klimaændringer i det byggede miljø som tema. Han har lang erfaring med at lede højkompetente fagmiljøer inden for forskning, entreprenørvirksomhed og rådgivning. Tidligere har han blandt andet arbejdet i Forsvarsbygg, SINTEF, Skanska og COWI, og han har også været professor II inden for klimatilpasning af bygninger ved NTNU i Trondheim. Lisø kommer fra stilling som administrerende direktør i GK Inneklima i Norge.

– GK er et selskab med en stærk position på det skandinaviske marked takket være fantastiske medarbejdere og flotte projekter. Vi skal styrke vores konkurrenceevne og vækst yderligere gennem bæredygtige, innovative og energieffektive produkter, løsninger og services. Jeg glæder mig virkelig til at være med til den videre udvikling af rentabel vækst i et selskab, der leverer smarte løsninger til et bedre miljø, siger Lisø.

Lisø tiltræder som ny koncernchef den 1. januar 2019, når Jon Valen-Sendstad går på pension efter 16 år som topchef i selskabet. Under Jons ledelse har selskabet seksdoblet omsætningen og lagt et solidt grundlag for fortsat vækst og udvikling i hele Skandinavien. 

Custom sub menus