Adm. direktør Lone Møller Sørensen

Adm. direktør fratræder

Skrevet 25. januar 2017 af Redaktionen
Lone Møller Sørensen fratræder som adm. direktør for GK Danmark A/S
Redaktionen

Efter eget ønske fratræder adm. direktør Lone Møller Sørensen, GK Danmark A/S sin stilling med udgangen af januar 2017 for at hellige sig en bestyrelseskarriere og strategiske konsulentopgaver. Lone Møller Sørensen har været adm. direktør for GK Danmark siden 2012.

Bestyrelsesformand Jon Valen-Senstad udtaler, ’Vi takker Lone Møller Sørensen for den betydelig indsats hun har gjort for GK Danmark med at vende udviklingen i selskabet efter flere år med underskud til igen at give sorte tal. Lone Møller Sørensen har udviklet GK Danmark A/S til en styrket virksomhed med fokus på værdiskabelse, kompetenceudvikling og bedre risikostyring. Med udgangspunktet i den nye forretnings- og fagansvarlige organisation  er GK Danmark A/S vel rustet til en fortsat vækst.’

’Det har været en spændende og til tider udfordrende rejse med GK-teamet, hvor vi sammen har tacklet markedets udfordringer i tæt samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere. GK Danmark A/S er nu godt rustet til den videre vækst rejse’, siger Lone Møller Sørensen.

Bestyrelsesformand Jon Valen-Sendstad varetager jobbet som adm. direktør indtil der er fundet en afløser.


For yderligere information, kontakt venligst:

Bestyrelsesformand Jon Valen-Sendstad, mobil+ 47 9058 5425
Adm. direktør Lone Møller Sørensen, mobil + 45 2936 8684
 Kategori: Nyheder
Custom sub menus