None

Salgschef for Automatik i GK

Skrevet 02. august 2016 af Redaktionen
Lars Bisgaard er ansat i en nyoprettet stilling som salgschef for Automatik i GK Danmark A/S.
Redaktionen

Lars Bisgaard er ansat i en nyoprettet stilling som salgschef for Automatik i Jylland pr. 1. juni 2016.

Lars Bisgaard er 55 år og kommer senest fra en stilling som salgschef i Bravida med ansvar for energirigtig installation og tværfaglig salg. Lars er uddannet el-installatør og har mange års erfaring fra branchen både som selvstændig og med chefansættelser i både producent- og installationsvirksomheder. Ligeledes har Lars stor erfaring med at opbygge forretning.

Ansættelsen af Lars Bisgaard sker som led i udbygning af Automatik forretningen for at kunne tilbyde vore kunder samtlige tekniske fag indenfor entreprise og service.

’Lars har en solid baggrund indenfor byggeautomatik og tekniske installationer. Han kommer til at udgøre et værdifuldt bidrag for os i sin rolle med at skabe og udvikle forretningen sammen med kunder og medarbejdere både indenfor entreprise og service’, siger Adm. direktør Lone Møller Sørensen.

 

For yderligere info kontakt:

Lars Bisgaard, salgschef  - mobil 5171 1090
Lone Møller Sørensen, adm. direktør - mobil 2936 8684Kategori: Nyheder
Custom sub menus