Visualisering: Arkitema Architects

Fire høje huse skyder nu op ved Vejle Fjord

Skrevet 01. august 2016 af Redaktionen
GK er valgt til at lave ventilation i det eksklusive boligområde Havneøen ved Vejle Fjord.
Redaktionen

Kirk Kapital og AP Pension har indgået aftale med NRE Denmark A/S om at varetage opgaven som totalentreprenør for byggeriet af det eksklusive boligområde Havneøen i Vejle.
Første fase af byggeriet omfatter 10.700 kvadratmeter med 55 lejligheder i første og anden række ud mod Vejle Fjord. De første lejligheder forventes klar til indflytning inden udgangen af 2018.

Opførelsen af de fire punkthuse på henholdsvis 5,7,9 og 11 etager er igangsat. Aktuelt støbes der fundamenter, og omkring årsskiftet begynder opførelsen af punkthusenes ydervægge. Hele byggeriets opføres i samme teglmateriale men med forskellige facadeudtryk for hvert enkeltr hus.

Boligområdet på Havneøen er tegnet af Arkitema Architects. Sammen med Kirk Kapitals nye domicul, der er tegnet af Olafur Eliasson, kommer Havneøen til at udgøre en del af Vejles nye havnefront. Området indgår i det samlede promenadeforløb ud mod Vejle Fjord, hvor der bliver et levende og tilgængeligt miljø, der sikrer offentlighedens adgang til kysten.

Lejlighederne bygges i størrelse fra 140 til 400 kvadratmeter, og de otte største udføres som penthouselejligheder i to etager. Lejlighederne i fase 1 udbydes til priser fra 4,5 til 16 millioner kroner.

 

GK Danmark A/S skal lave OTV i trappetårn og elevatorer samt ventilering af P-kælder og boliger.

 Kategori: Nyheder
Custom sub menus