None
GK står for den samlede teknikentreprise. Denne består af ventilation, VVS, køl, el, CTS og isolering.

Udvidelse af pillefryse og fermenteringslinie

Skrevet 10. maj 2016 af Redaktionen
GK leverer totaltekniske entreprise på udbygning af produktionsfaciliteterne hos Chr. Hansen.
Redaktionen

Chr. Hansen laver bl.a. enzymer, madkulturer og naturlige farvestoffer. I dette projekt der omfatter udvidelse af pillefryse og fermenteringlinie står GK for den samlede teknikentreprise. Denne består af ventilation, VVS, køl, el, CTS og isolering.

Projektet omfatter bl.a. etablering af 3 nye ventilationsanlæg med varme- og køleflader til temperatur- og fugtstyring, nye elinstallationer i de nye områder samt nye sluser med airshowers og trykdifferenser, som sikrer at der ikke er krydskontaminering mellem produktionsfaciliteterne.

Dette stiller krav til os, men også til vores underentreprenører, da vi skal ind i den eksisterende produktion og ændre på nogle installationer, samt bagefter skal sørge for at installationerne overholde krav til produktionen (klasse D).

Et meget spændende projekt, der er langt fremme med projektering og planlægningen. Vi går for alvor igang på byggepladsen op til sommerferien.

Vi ser frem frem til et godt samarbejde med Chr. Hansen.Kategori: Nyheder
Custom sub menus