None

Omdannelse af Købmagergadeskole til seniorbofællesskab

Skrevet 11. februar 2016 af Redaktionen
GK leverer tekniske installationer til omdannelse af Købmagergadeskole til seniorfællesskab i Fredericia.
Redaktionen

Købmagergadeskole i Fredericia blev opført omkring 1900 og tjente indtil 2013 som skole for mange drenge og piger.

For at bevare bygningerns æstetiske fremtræden har Fredericia Kommune arbejdet med at finde alternativ anvendelse af bygningerne til gavn for byens borgere. Løsningen blev fundet sammen med Boligkontoret Fredericia, der nu indretter skolen til attraktive seniorbofællesskaber. Facaden på de bevaringsværdige bygninger renoveres nænsomt, således at bygningerns historie ikke går tabt. Mens de indvendige dele renoveres så de lever op til nutidens krav.

GK leverer de tekniske installationer til renoveringen bestående af VVS, ventilation, isolering og blikarbejde. Ialt omfatter renoveringen 6 bygninger fordelt mellem boliger og fællesfaciliteter, samlet 2800 m2.

Projektet er netop gået i gang og forventes at løbe over 1½ år.

Vores kunde er Boligkontoret Fredericia.Kategori: Nyheder
Custom sub menus