None

Vi ruster organisationen til vækst

Skrevet 07. januar 2016 af Redaktionen
GK Danmark A/S vokser og opruster organisationen for at møde markedets forventninger indenfor tekniske installationer.
Redaktionen

GK Danmark A/S har vokset betydeligt fra 2014 til 2015. Det forventes at selskabet fortsætter denne udvikling i årene fremover. For at ruste organisationen til denne rejse implementerer vi en ny organisation fra 1. januar 2016.

- Det er det næste naturlige skridt på rejsen, så vi kan gøre et endnu bedre stykke arbejde for vores kunder og samarbejdspartnere, siger administrerende direktør Lone Møller Sørensen.

Den nye organisation har øget fokus på kunde og forretning, styrke vores fag, strømline vores ledelse og processer og aktivt samspil på tværs af organisationen.

- Ved at etablere forretnings- og fagansvarlige for vores hovedområder, kan vi i højere grad sikre fokus på værdiskabelse for vores kunder og øge kompetencen i organisationen, siger Lone Møller Sørensen.

Derfor udnævnes følgende fag- og forretningsansvarlige pr. 1. januar 2016:

Jacob Christensen, direktør for VENT ØST
Henrik Eriksen, direktør for VENT VEST
Johnny Andersen, direktør for RØR
Lars Sjørring, direktør for EKSISTERENDE BYGGERI OG SERVICE

Alle fire har mange års erfaring fra branchen og indenfor deres fag dels i GK og dels fra andre virksomheder i branchen.

Jacob Christensen er 35 år og uddannet ingeniør fra Odense Teknikum med speciale i ventilation og indeklima. Han har mange års erfaring med alle aspekter indenfor ventilationsentrepriser og kommer senest fra en stilling som afdelingschef i GK for Slagelse/Odense VENT entreprise.

Henrik Eriksen er 38 år og uddannet VVS tekniker fra Aarhus Teknikum. Han har mange års erfaring med alle aspekter indenfor ventilationsentreprise fra Hess Klima og Klimodan. Henrik kommer senest fra en stilling som afdelingschef i GK for Aarhus VENT.

Johnny Andersen er 52 år og uddannet VVS installatør og blikkenslager suppleret med en lang række lederuddannelser. Johnny har mange års erfaring fra VVS-branchen med ledende job i SSG skadeservice, LH Rørbyg og Skanska Installationer. Johnny kommer senest fra en stilling som afdelingschef for GK Rør.

Lars Sjørring er 49 år og uddannet el-installatør og har haft eget ventilationsfirma på Fyn. Han har mange års erfaring med ombygning og renovering af eksisterende bygninger, samt opbygning af serviceforretning indenfor tekniske installationer. Lars kommer senest fra en stilling som afdelingschef for Service i GK.

De nyudnævnte forretnings- og fagansvarlige indgår fremover i den nye firmaledelse sammen med økonomidirektør Lars Munch-Andersen og adm. direktør Lone Møller Sørensen.

- Med den nye organisation forventer vi at være godt rustet til vore lønsomme vækstrejse i GK, siger Lone Møller Sørensen.

For yderligere information, kontakt venligst:

Adm. direktør Lone Møller Sørensen, tlf. 6614 2412 / 2936 8684Kategori: Nyheder
Custom sub menus