None
Lone Møller Sørensen

2014 – Et rigtig godt år for GK Danmark

Skrevet 23. juni 2015 af Redaktionen
GK Danmark A/S har positiv tal i regnskabet for 2014, og alt ligger til rette for vækst i både salg og lønsomhed i 2015.
Redaktionen

I et år hvor markedet var meget konkurrencepræget og uden samlet vækst, gav en øget andel af teknik i bygningerne og fokus på energirenovering gode muligheder for GK Danmark som totalteknisk entreprenør og servicepartner. En målrettet salgsindsats har ført til en solid ordrebeholdning på 230 mio DKK.

GK Danmark A/S har efter flere år med underskud igen sorte tal. Efter et negativt resultat på 12 mio DKK i 2013 har GK Danmark A/S i 2014 et overskud på 1,1 mio før skat. De positive tal er et resultat af et grundigt arbejde og videreudvikling af organisationen.

’I 2014 har vi fokuseret på salg, risikostyring, videre udvikling af den fælles værktøjskasse og ikke mindst udvikling af vore medarbejdere’, siger adm.direktør Lone Møller Sørensen.

Blandt andet etablerede vi GK projektlederskolen, hvor GK’s projektledere har styrket deres kompetence i dialog og samarbejde med projektets partnere. Denne indsats har allerede båret frugt i 2014, men effekten forventes at blive endnu større frem over.

Selv om GK har været gennem nogle hårde år, viser medarbejderundersøgelsen fra 2014, at 89% af GK medarbejderne trives i jobbet.

’Det placerer os blandt de bedste virksomheder, som Rambøll har undersøgt. Det er vi både stolte og ydmyge overfor, ’ siger Lone Møller Sørensen.

2015 er startet godt for GK, men markedet forventes fortsat at være stærk konkurrencepræget. Det vil fortsat stille høje krav til udvikling af organisationen for at kunne arbejde endnu tættere sammen med vore kunder og samarbejdspartnere. Dette er vi godt rustet til i GK efter omstillingen.

’Vi skal samarbejde endnu tættere med vore kunder og samarbejdspartnere, således at vi i fællesskab kan finde de bedste løsninger til deres ejendomme – både i bygge- og driftsfasen.’, siger Lone Møller Sørensen                            Kategori: Nyheder
Custom sub menus