None

GK hjælper det nye Havnehus i Aarhus på vej

Skrevet 24. november 2014 af Redaktionen
Med det nye Havnehus i Aarhus skabes et nyt samlingspunkt på havnen.
Redaktionen

Havnecenteret, der skal ligge på Østhavnen ud mod den østlige mole, kommer til at indeholde både kontorer, kantine, værksteder, faciliteter til havnearbejdere, lagerfaciliteter og cafeteria. I tilknytning til havnecenteret bliver der desuden opført en gate samt et truck-stop - i alt ca. 13.000 m2 i 5 plan.

En del af Havnecenteret er øremærket til udlejning af kontorfaciliteter til havnerelaterede virksomheder, der således kan flytte ind i centeret sammen med Aarhus Havn. Som lejer i Havnecenteret får man udover fællesskabet med de andre lejere også adgang til en række fælles faciliteter som f.eks. kantine, produktionskøkken, aktivitetsrum, mødecenter og p-plads. 

GK laver ventilation til hele Havnehuset ialt ca. 110.000 m3/h. Vores arbejde med projektering er netop startet. Det samlede projekt skal stå klar til indflytning i begyndelse af 2016.

Vores kunde er NCC A/S og slutkunden er Aarhus Havn.Kategori: Nyheder
Custom sub menus